Irbis Aspartam - tablety

Irbis Aspartam - tablety

Oslaďte si kávu, čaj nebo jakýkoli jiný nápoj téměř bez kalorií díky tabletovému sladidlu na bázi aspartamu.

DÁREK: Brožura plná skvělých receptů k nákupu sladidel Irbis.

Výrobce
VITAR, s.r.o.
Kód
00000017
Dostupnost
Není skladem
Naše cena s DPH
42,90 Kč/ks
Naše cena bez DPH
38,30 Kč/ks

Varianty

Popis

Nízkokalorická sladidla na bázi aspartamu

Sladidla jsou vhodná pro všechny, kteří hledají kvalitní náhradu cukru.

  • chuťově nejbližší cukru
  • nezpůsobují zubní kaz
  • jsou vhodná i pro redukční dietu
  • sladká chuť jako cukr

Víte, že…

Aspartam je nízkokalorické sladidlo, které je přibližně 200 krát sladší než sacharóza. Mezi nízkokalorickými sladidly je jedinečný v tom, že se zcela v těle rozdělí do jednotlivých složek – aminokyselin, kyseliny asparagové a fenylalaninu. Tyto prvky se nacházejí v mnohem větším množství v běžných potravinách, jako je maso, mléko, ovoce a zelenina a v těle jsou využívány stejným způsobem, ať už pocházejí z aspartamu nebo z běžných potravin.

Aspartam byl objeven v roce 1965 Jamese M. Schlatterem, chemikem, který pracoval pro G. D. Searle & Company.

IRBIS aspartam náhradní náplň
220 tablet

1 tableta osladí jako 1 kostka cukru, ale o 97 % méně kaloricky.

  • náhradní náplň v papírovém sáčku
  • levnější varianta tabletového sladidla
  • ekonomicky a ekologicky výhodnější než výrobek balený v dávkovači
  • k opětovnému naplnění plastového dávkovače
  • rozpouští se v teplých i studených nápojích

Výživové údaje

1 tableta

Energetická hodnota

1.5 kJ (0.4 kcal)

Tuky

0 g

– z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

70 mg

– z toho cukry

70 mg

Bílkoviny

22 mg

Sůl

0 g

Složení: laktóza, sladidlo – aspartam 19,6 %, plnidlo – sodná sůl karboxymethylcelulózy, L-leucin.

1 tableta osladí jako 1 kostka cukru.

Parametry

Parametry produktu  Irbis Aspartam - tablety

Kde koupit
Lékárny
Obchodní řetězce
Indikace
Vzhled, štíhlá linie
Značka
Irbis
Typ
Sladidlo
Forma
Tablety

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články